Nieuwjaarsreceptie vv St.-Anna op 1 januari 2017

1651-de-klaine-bildtse-kemedieDe nieuwjaarsreceptie van de vv St.-Anna vindt uiteraard weer op 1 januari plaats. Dat is op zondag 1 januari 2017 niet anders. Ook de aanvangstijd blijft 17.00 uur. Trouwens, de Nieuwjaarsreceptie zal voor de 36ste achtereenvolgende keer georganiseerd worden.

Op deze dag zijn er altijd veel leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, supporters en ouders van jeugdleden aanwezig en uiteraard is iedereen ook deze keer in kantine ’De Waaie’ weer van harte welkom. De Nieuwjaarsreceptie kent onderhand drie tradities. Wij nemen ze hieronder even met jullie door.
Toespraak - Voorzitter Ronald Riemersma en Teun de Jong, voorzitter van de kaatsvereniging, houden een toespraak. Hoe is het de beide clubs vergaan in het afgelopen jaar en wat staat beide clubs te wachten in 2017?
De ’Waaier fan ’t Jaar’ - Met deze verkiezing is vorig jaar begonnen. Wie wordt dit jaar in het zonnetje gezet als vrijwilliger van het jaar? De activiteitencommissie maakt dit om 17.30 uur bekend.
Cabaret - ’De klaine Bildtse Kemedy’, de cabaretgroep van onze club, is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe programma dat op de Nieuwjaarsreceptie ten uitvoer zal worden gebracht. De cabaretgroep treedt voor de veertiende keer op. Op 1 januari 2004 trad deze groep voor het eerst op. Het programma van 2017 heeft als titel ”De klaine Bildtse Kemedy het ’n dubbele boeking” meegekregen.

Bildtse Post