Terpstra lijsttrekker VVD Waadhoeke

1713-hendrik-terpstraDe leden van VVD Waadhoeke hebben Hendrik Terpstra gekozen tot lijsttrekker voor de herindelingsverkiezingen van 22 november. De 35-jarige Berltsumer is eerder al raadslid geweest in de gemeente Menameradiel.

De huidige fractievoorzitter en oudwethouder van Franekeradeel Joke Osinga-Bonnema staat op nummer 2. Andries Magré en Jaap de Haan, respectievelijk de fractievoorzitters in Menameradiel en het Bildt, staan op de nummers 3 en 4.
Nu de landelijke verkiezingen achter de rug zijn gaat het voor de toekomstige gemeente Waadhoeke nu echt beginnen. De VVD Waadhoeke werkt de komende maanden aan het verkiezingsprogramma dat nog voor de zomer wordt vastgesteld. De ambitie van de partij is om met minstens vier zetels in de nieuwe gemeenteraad te komen.
Naast De Haan staan er nog zes Bilkerts op de lijst: 7. Teun de Jong uit St.-Anna; 9. Wiebe Postma uit Vrouwenparochie; 10. Hans en 12. Eelkje Hilarides uit St.-Jacob; 15. Piet Jan de Groot uit St.-Jacob; en 17. Ger Postma uit St.-Anna.
De complete lijst is te zien op waadhoeke. vvd.nl

Bildtse Post