Inspraak inwoners Waadhoeke over nieuwe burgemeester

Inwoners van de gemeente Waadhoeke kunnen vanaf woensdag hun mening geven over de concept profielschets voor de eerste burgemeester van Waadhoeke.  Een vertrouwenscommissie, samengesteld door de gemeenteraad, zoekt een geschikte burgemeester voor Waadhoeke.

Deze concept-profielschets staat woensdag 25 april o.a. in de Bildtse Post (zie het hart van deze editie). De profielschets is ook te downloaden via de website van de gemeente, waadhoeke.nl
Inwoners kunnen tot 5 mei reageren. Dat kan door een mail te schrijven aan de vertrouwenscommissie. In die mail kunnen inwoners bijvoorbeeld aangeven of zij het profiel passend vinden voor een burgemeester van Waadhoeke. Of dat ze eigenschappen missen. Of iets anders. De commissie bestudeert alle reacties en  kijkt vervolgens of en hoe de schets daarmee verbeterd kan worden.
Daarna maakt de commissie de profielschets definitief.
Reacties kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Burgemeester in oktober De verwachting is dat de nieuwe burgemeester eind oktober officieel geïnstalleerd wordt. Dat gebeurt in een openbare  raadsvergadering.

Bildtse Post