Sanne Esmee gaat voor titel ’Miss Teen of Friesland’

1907-sanne-esmeeFlesseninzameling voor Linda Foundation - Sanne Esmee Walstra uit St.- Jacobiparochie is een van de achttien finalisten van ’Miss Teen of Friesland’.  De 14-jarige leerlinge uit klas 3TB van csg Ulbe van Houten doet mee aan de jaarlijkse missverkiezing. Ze zet zich daarvoor ook in voor het goede doel, en zamelt statiegeldflessen in voor de Linda Foundation.

Een van de onderdelen van de missverkiezing is het ondersteunen van een goed doel. Sanne Esmee koos voor de Linda Foundation, een fonds  opgezet door Linda de Mol. ”De Linda Foundation zet zich in voor kinderen die in armoede leven.
Met financiële steun kunnen ze studeren, kleding kopen  of speelgoed krijgen. Ik vind het een belangrijk doel en zet me daar graag voor in,” zegt Sanne Esmee. Samen met haar zusje trekt ze de komende tijd van deur naar deur om statiegeldflessen in te zamelen. ”Ik ben al in Bolsward en Sneek geweest, en op maandag 18 februari ga ik in St.-Anna  statiegeldflessen ophalen voor het goede doel.”
De verkiezing is te zien op missbeautynetherlands.com/finalistenfriesland- 2019.
Stemmen op Sanne Esmee kan door ’Poll Friesland Sanne Esmee’ te sms’en naar 3010 (€ 1,10 per bericht).
Kijk voor meer informatie over Sanne Esmee op facebook (Sanny Walstra) of instagram.com/x_sanne_esmee_x


Bildtse Post