Winnaars kerstpuzzel

De redactie van de Bildtse Post is rond Kerst en de jaarwisseling overstelpt met inzendingen van de jaarlijkse mammoetkerstpuzzel. We kregen een recordaantal van 239 e-mails en kaarten te verstouwen!

Het doet ons deugd dat er zoveel trouwe puzzelaars onder onze abonnees zitten. De correcte oplossing was: ‘Het is kerstmis als we het vuur van de  gastvrijheid brandend houden’. Uit de goede inzendingen mogen we na trekking de volgende puzzelaars blij maken met een prijs:

De hoofdprijs, een vijfgangendiner met wijnarrangement bij restaurant De Zwarte Haan, is gewonnen door Akke van Dijk uit St.-Annaparochie.

De drie dinerbonnen à € 60 gaan naar Eelke en Greta Wassenaar (Huizen), Baukje de Groot-Quarre (Minnertsga) en Ludy Meersma (Minnertsga).

De drie exemplaren van het Mooie Plaatsys-boek zijn gewonnen door Guus Hoogewoud (Ouwe-Syl), Willem Bunte (Ouwe-Syl) en Jantje Swart-Hibma.

Een poster van een foto naar keuze (maximaal A1-formaat) gaat naar Janke Bijlsma (St.-Annaparochie).

De canvasposter van een afbeelding naar keuze is gewonnen door Jikke Kingma uit De Rijp.

De winnaars krijgen hun prijs zo spoedig mogelijk thuisbezorgd. Met de winnaars van de poster en het canvasdoek wordt contact opgenomen. Allen van harte gefeliciteerd!

Bildtse Post