Nieuw feuilleton over liefde en herinneringen

1901-voor-wie-ik-heb-lief-gehadTwee weken terug heeft u in De Bildtse Post de laatste pagina’s kunnen lezen van ’De laatste winter’ van Femke Roobol. Vanaf 3 januari kunt u iedere week  genieten van een nieuwe feuilleton, over de kracht van liefde en herinneringen: ’Voor wie ik heb liefgehad’ van Marcel Vaarmeijer.

Haar hele leven heeft Louise Veldman de liefde gezocht. Nu is ze negentig jaar en bereidt ze zich voor op het einde. Wanneer er op een dag een pakketje met haar oude dagboeken wordt bezorgd, wil Louise ze weggooien.
Op aandringen van een bevriende verpleger besluit ze hem de boeken te laten voorlezen. De gruwelen van de Tweede Wereldoorlog, haar verloren liefdes, alles waar Louise al die jaren voor is weggelopen beleeft ze opnieuw. Als de boeken zijn  gelezen, resten er nog twee vragen: wie heeft ze gestuurd, en is haar zoektocht naar de liefde echt voorbij?
Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en  freelancejournalist. ’Voor wie ik heb liefgehad’ is zijn tweede roman bij uitgever Luitingh-Sijthoff.
De eerste aflevering van ’Voor wie ik heb liefgehad’ leest u in de Bildtse Post van donderdag 3 januari (nr. 1)op pagina 5.

Bildtse Post