Officiële opening en open dag MFC en brede school St.-Jabik

Vrijdag 30 november om 14:00 uur zal het nieuwe multifunctionele centrum in St.-Jabik officieel worden geopend. De realisatie is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Waadhoeke, provincie Fryslân, Wonen Noordwest-Friesland en stichting Bildtse Belangen.

Vóór de opening is de onthulling van het beeld dat St.-Jabik  als afscheid van de gemeente Het Bildt heeft gekregen. Dit beeld heeft een plek bij het MFC gekregen. Aansluitend wordt het gebouw door mevrouw Nel Haarsma, wethouder van de gemeente Waadhoeke, geopend. Daarna worden de namen bekend gemaakt.
Zaterdag 1 december is het de beurt aan alle inwoners en belangstellenden. Van 10:00 tot 16:00 uur bent u van harte welkom tijdens de open dag. Deze dag is er  volop de gelegenheid om het gebouw van binnen te bekijken.
Er is een decemberfair georganiseerd waar veel verschillende kramen zullen zijn, waaronder een groot aantal lokale ondernemers. Voor de kinderen: workshops/suikerspinkraam en meer. Ook de gebruikers van het MFC laten zich zien. U komt toch ook naar de Georg van Saksenstraat 14 in St.- Jabik? De toegang is gratis!

Bildtse Post