Onthulling attentiestenen St.-Anna op Koningsdag

Op een feestdag als Koningsdag past een feestelijke onthulling natuurlijk uitstekend. En op Koningsdag is er in St.-Anna een feestelijke onthulling: van de  historische wandelroute in St.-Anna met de zestien attentiestenen en andere noemenswaardige plaatsen.

Op vrijdag 27 april om 11.00 uur vindt deze onthulling plaats voor het pand van de firma Plat in de Van Harenstraat. Twee echte Bilkerts zijn bereid gevonden om de stenen te onthullen. Niet alle zestien, maar symbolisch de attentiesteen voor de winkel van Plat. Tevens wordt de wandelroute officieel aan hen overhandigd.
Wandelroute - De zestien attentiestenen markeren de plaatsen in St.-Anna waar historische gebouwen hebben gestaan. Samen met zestien andere noemenswaardige plaatsen is een wandelroute langs de 32 plaatsen uitgezet.
De route staat in een mooi vormgegeven boekje met toelichting bij alle historische  zichtpunten. De wandelroute is vanaf de presentatie te koop voor € 2 bij AH Wassenaar, Primera, Eetcafé De Smalle Kant en Bildts Aigene. Het project is door Plaatselijk Belang en Bildts Aigene ontwikkeld, met behulp van een financiële bijdrage van gemeente het Bildt ter afscheid van deze gemeente.

Bildtse Post