Snoek Hoveniers neemt activiteiten van bedrijf over

Oltman’s Groen stopt ermee - Oltman Aukema gaat zich na 25 jaar Oltman’s Groen volledig op het groenonderwijs richten. De lopende activiteiten voor klanten worden overgedragen aan Snoek Hoveniers.

Alle machines en materialen worden via een onlineveiling verkocht. Dat is anders dan Oltman’s Groen eerder berichtte. Voor de bestaande klantenportefeuille is Aukema op zoek gegaan naar een kundige partner met een vergelijkbare bedrijfsfilosofie die dezelfde passie, kwaliteit en services kan bieden. Aukema heeft daarbij gekozen voor Snoek Hoveniers uit Grou. ,,Zelf  ga ik me nu volledig op onderwijs richten, maar wil wel dat onze trouwe klanten beloond worden voor het in ons gestelde vertrouwen. De samenwerking met Snoek Hoveniers is daarom  een perfecte oplossing.”
Bij Snoek Hoveniers zijn ze op hun beurt vereerd dat Oltman’s Groen voor hen gekozen heeft. Douwe Snoek: ,,Oltman’s Groen is altijd een door ons gerespecteerd hoveniersbedrijf geweest. Het bedrijf stond bekend om zijn zijn gedrevenheid. Die delen we met hen en we kijken ernaar uit om de klanten van Oltman’s minstens zo tevreden te  houden als ze nu zijn.” Om alle gereedschappen, machines en materialen van Oltman’s Groen binnen een korte periode te verkopen zal het veilingbedrijf Agribidding. com een online veiling verzorgen. De  veiling is open voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Het aanbod varieert van grondstoffen, maaimachines, handgereedschappen tot groter materieel als bedrijfswagens, shovels en kranen.
Op zaterdag 10 juni wordt tussen 12:00 en 16:00 uur de kijkdag georganiseerd, aan De Draai 9 te St.-Annaparochie, zodat geïnteresseerden het aanbod kunnen inspecteren. De veiling  sluit op woensdagavond 14 juni.
Gegadigden kunnen zich gratis registeren op www.agribidding.com.

Bildtse Post