Nieuw les- en cursusseizoen Seewyn van start

1934-nieuw-les-en-cursusseizoen-seewyn
Het nieuwe seizoen van Seewyn Kunsteducatie begint
op maandag 26 augustus
.
In onder meer Franeker, Sint Annaparochie en Harlingen worden vanaf die dag weer een groot aantal muzieklessen en -cursussen gegeven. In Sint Annaparochie en Franeker zijn er tevens cursussen op het gebied van theater en  beeldende kunst. Inschrijven is mogelijk via seewyn.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de startdata, lesdagen en kosten.

Van gitaar, piano en saxofoon tot althoorn, slagwerk en accordeon; het aanbod van Seewyn Kunsteducatie beslaat ook dit seizoen uiteenlopende instrumenten.  Ook wordt zangles aangeboden en kan men zich opgeven voor muziekgroepen, waaronder het Heterogeenensemble, een strijkersensemble en  een slagwerkensemble. Verder zijn er diverse muziekcursusussen, waaronder een informatieve cursus over de Matthäus Passion en een luistercursus  klassieke muziek.
Naast het muziekaanbod zijn er theaterlessen voor kinderen van 7 tot 14 jaar en een cursus improvisatietheater voor volwassenen. In het Kinderatelier wordt er getekend, geschilderd en gewerkt met allerlei materialen zoals houtskool, gips, krijt en hout. Tot slot zijn er drie instapcursussen voor volwassenen, van een of  twee bijeenkomsten, aan het aanbod toegevoegd: sieraden maken met speksteen, aquarelleren en tekenen.
Seewyn Kunsteducatie Seewyn Kunsteducatie is dé plek voor kunstonderwijs in Noordwest- Friesland. Op de leslocaties in de gemeenten Waadhoeke en  Harlingen beleven kinderen, jongeren en volwassenen veel plezier bij het ontwikkelen van hun talenten op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst. Zo levert Seewyn Kunsteducatie een wezenlijke bijdrage aan de amateurkunst en de vitaliteit van de regio.
Foto: Marleen Annema.

Bildtse Post