Super Sundays en Jelle B. op jubileumeditie Frourock

Dertig jaar geleden werd een aantal jongens uitgedaagd door de kroegbaas van café De Groene Papagaai om een feestje te organiseren waar men nog  lang over spreken zou. Het werd Frourock, en wat eerst tot een volle kroeg leidde, werd later een grote feestavond in een tent. Zaterdag 8 juni zij o.a. Super Sundays, Jelle B. en Crazy Dicks te gast.

Na die eerste editie in de kroeg kregen de vier mannen de naam De 4 Musketiers en organiseerden ze van alles. Zo werd er jaar op jaar het feest Frourock gehouden, maar waren er ook andere ludieke dingen zoals cabrio-schieten, kratstapelen, eigooien en diverse droppings. Na vele jaren werd  het allemaal wat lastiger en was er een aantal jaar niks.
Maar het bleef kriebelen bij een deel van de organisatie, en er werd nieuw leven in De   Musketiers geblazen door aantal nieuwe leden erbij te vragen. In 2012 werd het jaarlijkse Frourock weer opgepakt: van kroeg via dorpshuis nu naar een tent op het sportterrein van het dorp.
Dit jaar vindt Frourock plaats op zaterdag 8 juni. Super Sundays, een band uit de Achterhoek, komt langs en speelt alles van Hazes tot AC/ DC. Ook Jelle  B. is aanwezig. In de pauzes komt het vermaarde Bildtse dj-duo Crazy Dicks langs. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Expert Meijer in St.- Annaparochie.

Bildtse Post