Auditiedag voor openluchtspel ‘Altyd Seumer’

1818-altyd-seumerOp 29, 30 juni en 1 juli wordt bij Zwarte Haan ‘Altyd Seumer’ opgevoerd, muziektheater in de openlucht. Potatoes Go Wild zoekt vijf spelers  die voor een groot publiek durven te spelen en te spreken. Op 11 mei is er een auditiedag.

Als speler maak je deel uit van een grote cast met 9 professionals, 70 musici en 30 koorleden van ‘t Bildt. Je speelt dialogen in    groepsscenes:  boeren/roeiers/inwoners die commentaar geven op het verhaal, door met elkaar te spreken. Tijdens de rest van de  voorstelling maak je deel uit van ofwel het koor ofwel het fysiek ensemble (spelers zonder tekst die vooral door acties in beeld zichtbaar zijn, waarvoor men ook nog belangstellenden zoekt.
Auditiedag - Wie enthousiast is kan auditie doen op vrijdag 11 mei, op een centrale plek op ’t Bildt. Geef je hiervoor op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een bevestiging met locatie en tijdstip van deze ontmoeting. De auditie is laagdrempelig en geheel vrijblijvend, een wederzijdse kennismaking met de regisseur Sjoeke- Marije Wallendal. Je ontvangt meer informatie en er zal met spel en  teksten worden geoefend. Op bildtseaardappelweken.nl staat meer  informatie over Altyd Seumer. Het stuk werd speciaal voor LF2018  geschreven door Bouke Oldenhof.

Bildtse Post