Leerlingen De Foorakker exposeren in Neushoorn

1811-kirsten-hommel-met-werk-brainstormFardau Visser (klas 2) en Kirsten Hommel (klas 3) van De Foorakker uit St.-Anna exposeren momenteel met hun beeldend werk in Neushoorn te Leeuwarden. De expositie is een onderdeel van Arts eXpression, dat dit jaar in teken staat van verbinding. Een thema dat aansluit bij het thema van Culturele Hoofdstad.

Fardau exposeert met de aquarel ’Schaduwkant’, waarbij ze de toeschouwer bewust maakt van de schaduwkant van het altijd  bereikbaar willen zijn.
Kirsten is het experiment aangegaan met purschuim. Met haar werk genaamd ’Brainstorm’ maakt ze een verwijzing naar de verbindingen in de hersenen. De plek waar nieuwe ideeën ontstaan maar de verbindingen ook vast kunnen lopen. Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement met podiumkunst en beeldende kunst. Piter Jelles geeft hiermee extra aandacht aan de wereld van de kunsten.
De mogelijkheid voor leerlingen om talent ook buiten de schoolmuren tentoon te stellen. De expositie is   te bezichtigen in de hal van Neushoorn en loopt nog tot donderdag 15 maart. Het onderdeel podiumkunst van Arts eXpression zal op 21 maart plaatsvinden in de Harmonie in Leeuwarden. Voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
Bij de foto: Kirsten Hommel in Neushoorn, met haar werk ’Brainstorm’.

Bildtse Post