Potatoes go Wild zoekt leden voor projectkoor

1804-potatoes-go-wildVoor de muziektheatervoorstelling ’Altyd Seumer’ is Potatoes go Wild op zoek naar leden voor een projectkoor. De voorstelling is een onderdeel van het LF2018 project Potatoes go Wild dat dit jaar op het Bildt plaatsvindt.

De tekst is van Bouke Oldenhof, muziek van Egon Kracht en regie van Sjoeke-Marije Wallendal. Zangers/spelers die mee doen zijn Albert Bonnema, Marjolein Ley, Janneke Schaareman, Theun Plantinga en Jan de Vries. Het orkest is samengesteld uit de  leden van fanfare Oranje uit Minnertsga en brassband Blaast de Bazuin uit Nij Altoenae.
Iedereen die toonvast is en het spannend vindt om in een voorstelling te zingen wordt uitgenodigd zich op te geven. Op 3 en 10 februari zijn kennismakingsmiddagen en daarna wordt er elke week een avond gerepeteerd met vlak voor de uitvoering een intensieve repeteerperiode. De uitvoeringen zijn op 28 (generale repetitie) 29 en 30 juni en 1 juli op een akker bij Zwarte Haan.
Voor meer informatie over het koor mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kijk op baw.frl wanneer u meer wilt weten over Potatoes go Wild.

Bildtse Post