Op zoek naar de Bildtse Rembrandt

Wedstrijd voor amateurkunstenaars - Tijdens de Rembrandtmarkt, op 5 augustus in St.-Annaparochie, is opnieuw werk van amateurkunstenaars, geïnspireerd op Rembrandt, te zien. Iedereen kan daar aan mee doen, de materiaalkeuze is vrij en het kan twee- of driedimensionaal zijn.

Het ingeleverde werk moet geïnspireerd zijn op Rembrandt of mag een kopie zijn van een Rembrandt. Maximale afmeting is 80x80x80 cm. Er zijn twee categorieën: t/m 19 jaar en vanaf 20 jaar. Voor elke categorie is een prijs voor het beste werk. Lever het werk in voor 1 augustus as. bij Poorte Tweewielers, van Harenstraat 60, St.-Annaparochie, op de achterkant voorzien van naam, welke categorie, tel.nr. en e-mailadres.
Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
2018 kunstwerken -  In 2018, wanneer Leeuwarden/ Fryslân culturele hoofdstad van Europa is, streeft de organisatie er naar om 2.018 kunstwerken tentoon te stellen (waaronder die uit
2016 en 2017).


Bildtse Post